10Cadeautips.nl

Cadeau voor een kind dat alles al heeft

10 Tips voor een Cadeau voor een Kind dat Alles al heeft

Wat moet je nú weer geven… Als je net als mijn kinderen denkt dat ze alles al hebben is het erg lastig om een leuk cadeau voor ze te vinden. Eén van de reden dat we deze site gemaakt hebben trouwens, maar dat terzijde.

Ik heb hier een aantal leuke tips voor je, want … er is nog genoeg te geven (of te vragen)

10 Tips voor een Cadeau voor een Kind dat alles al heeft

cadeau voor een kind dat alles al heeft

1. Aanvullen speelgoed

Cliché? Absoluut, maar het is en blijft nu eenmaal het leukste voor een kind om te krijgen en te vragen; speelgoed. Alleen, je moet het een beetje slim aanpakken. Kijk (of vraag) waar het kind graag en regelmatig mee speelt. Daar zijn vast aanvulling sets voor beschikbaar. Breidt het speelgoed dus niet meteen uit in de breedte, maar in de diepte.

2. Goocheltrucs

Wist je dat goocheldozen al járenlang in de top van meest verkochte speelgoed meedraaien! Een goocheldoos of goocheltrucs is sowieso een leuk cadeau voor een kind. Door het leren en laten zien van een paar goocheltrucs voelt het kind zich bijzonder en speciaal. Het is een leuk cadeau, maar ook een goed cadeau voor kinderen die wat verlegen zijn om ze zo speciaal te maken.

Je kunt o.a. hier terecht voor leuke Goocheltrucs met Nederlandse uitleg!

3. Jongleerspullen

Heerlijk buiten bezig zijn én iets leren wat ze motorisch de beste maken; Jongleerspullen! Ook hier kun je van alle kanten op en heb je veel cadeau mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een setje met jongleerballen of bijvoorbeeld een diabolo of jojo. 

Jongleren is echt zo’n cadeau voor jong en oud, maar zeker niet een standaard iets wat de meeste kinderen hebben en daarom een prima aanvulling in deze lijst: cadeau voor een kind dat alles al heeft

Je kunt o.a. hier terecht voor jongleerspullen!

4. Buitenspeelgoed

In navolging van bovenstaande tip is het geven van buitenspeelgoed ook een leuke. Uiteraard een beetje afhankelijk van het jaargetijde, maar buitenspeelgoed is een prima cadeau. In de meeste winkels is er genoeg te vinden, zowel in de zomer al in de winter!

5. Wetenschapskit

Veel kinderen zijn nieuwsgierig en willen graag dingen leren en ontdekken. Het geven van een wetenschapsset of ontdekkingskit is echt een leuk cadeau (ik spreek uit ervaring met onze middelste). 

Uiteraard is dit kind afhankelijk, maar als je een kind hebt die graag dingen wil leren en ontdekken is het een leuk cadeau.

Hier kun je bijvoorbeeld eens kijken.

6. Uitje - dagje weg

Deze tip is altijd leuk en denk je niet altijd aan. Geef het kind eens een dagje of middagje weg!

Er zijn zó veel leuke dingen in Nederland waar je hem of haar mee naar toe kunt nemen. Denk eens aan NEMO of “This is Holland” om maar eens 2 dingen in Amsterdam te noemen. Zoek even in jouw stad of omgeving en je zult verbaasd zijn over het grote aanbod wat erg leuk is om cadeau te geven aan een kind.

En uiteraard kan de Efteling, Drievliet of Walibi ook 😉

7. Abonnement

Wat dacht je van een (proef)abonnement op een tijdschrift of magazine!? Voor de kinderen zijn er genoeg leuke tijdschriften of magazine’s te vinden. Je kunt vaak een proefabonnement geven die na een aantal nummers vanzelf stopt! 

8. Boek

Afgezaagd? Misschien, maar uit ervaring weet ik dat er zó veel leuke kinderboeken te vinden zijn dat er zeker wel iets voor elk kind tussen zit. Zoek uit wat hij leuk vind of waar zijn interesse in is en er is wel een boek over te vinden. 

9. Concert- bioscoop, festival of theaterkaartjes

Het ligt er uiteraard uit hoe oud hij of zij is, maar verras het kind eens met een kaartje voor een concert, festival of theaterstuk. Of misschien wel een sportwedstrijd van zijn of haar favoriete sportclub. Of wat dacht je van de film! Een bioscoop is ook altijd goed!

avondje theater cadeau tip

10. Workshop ...

Hier kunnen we een aparte pagina van maken als we zouden willen, maar het gaat even om het idee. Geef het kind een leuke of interessante workshop cadeau. Er zijn méér dan genoeg leuke workshops te boeken in zo’n beetje alle doelgroepen en leeftijden. Altijd leuk om te geven en voor het kind om te doen!

Wij hebben met zorg gezocht naar 10 leuke cadeau voor een kind dat alles al heeft. Wat eerlijk is eerlijk; we denken dat ze alles al hebben omdat we gewoon niet weten wat we moeten geven. Maar er zijn zó veel leuke cadeau’s te verzinnen.

We hopen dan ook dat je een leuk cadeau voor het kind dat alles al heeft hebt gevonden. Heb je eventueel zelf nog tips voor ons? Neem gerust contact met ons op en laat weten of je iets aan onze tips hebt gehad!

** 

Van cadeau voor een kind dat alles al heeft terug naar cadeau voor wie