10Cadeautips.nl

Origineel verjaardagscadeau

10x een Origineel VerjaardagsCadeau waar je mee aan kunt komen.

Verreweg de meeste mensen zoeken naar een origineel verjaardagscadeau! Voor een vriend, een vriendin, je ouders of kind, je geliefde, je oma of …?

Het maakt niet uit voor wie je iets zoek, als het maar een leuk of origineel cadeautje is.
Maar weet je nog niet wat je wilt kopen?
En je wilt dat het dit keer geen envelopje met geld is?

 

10 x Een Origineel VerjaardagsCadeau

origineel verjaardagscadeau

1. (Proef) abonnement

1001 interesse’s en daarmee ook zoveel soorten tijdschrijften en magazine’s. Geef de jarige een (proef) abonnement op de Quest, Libelle, een sport tijdschrift of wat dan ook.

2. Belevenis

Schenk een belevenis, zoals een off-road rijden, indoor skydiven of een helikoptervlucht cadeau! Niet voor elk budget is dit cadeau geschikt, maar als je wat meer kunt uitgeven heb je wel een machtig mooi cadeau. Check belevenissen.nl

>> SHOP TIPS <<

Er zijn veel shops waar je vaak zelf niet aan denkt als je op zoek bent naar een leuk cadeau. Niet direct een cadeautip, maar meer een SHOP TIP! Kijk eens in deze shop en verbaas je zelf met de vele mogelijkheden voor een leuk cadeau:

3. Persoonlijke cadeau's

Dit is een cadeautip die eigenlijk echt altijd aanslaat! Maak het cadeau extra speciaal door iets te laten personaliseren, bijvoorbeeld een mooi bier of wijnglas (set), een gegraveerde sleutelhanger, of een gepersonaliseerd leren portemonnee.

De mogelijkheden zijn echt eindeloos. 

4. Weekendje weg

Staat de jarige close bij jou, dan is dit een top tip. Geef de jarige een weekendje weg. Hoeft niet duur te zijn, een hotel overnachting (voor 2 uiteraard) is genoeg. Of ga je echt maximaal en neem je hem of haar mee naar een mooie (buitenlandse) stad? 

Weekendje weg cadeau geven

5. Cocktails

Een drankje kan natuurlijk niet ontbreken aan een huwelijksfeest. Dit is zo’n leuk en origineel cadeau om misschien van te voren (of juist voor na het feest) te geven? Een heerlijke cocktail per post! Check de mogelijkheden maar eens op hun site.

6. Cadeaubon voor winkelen

Met deze tip kun je natuurlijk alle kanten op. Verras hem of haar met een (zelfgemaakte) bon om te gaan winkelen. Laat de jarige zelf kiezen welke winkels hij of zij wilt zien. Misschien ideaal om te combineren met de tip hierboven; een stedentripje als je echt helemaal los wilt gaan! Gezellig!

7. Bloemen bezorgen

Nee, dat is zéker niet afgezaagd of een slechte cadeautip. Zeker als je bloemen een keer “zo maar” geeft, zal ze dat erg op prijs stellen. Je kunt tegenwoordig prachtige boeketten via de post versturen.

Ook leuk: Geef een kweeksetje, zodat de jarige job zelf zijn bloemen kan kweken. Maar gewoon een mooie bos voor in de vaas blijft ook een goed cadeau hoor!

Je kunt o.a. je hier boeketten bestellen en bloemen laten bezorgen

8. Zelfverzorgingspakket

Dit kan prima voor zowel mannen als vrouwen; Maak een heerlijk verwenpakket met een heerlijk geurtje, een creme en eventueel andere spullen voor onder de douche en in bad. Misschien een lekker geurend kaarsje erbij. Alles bij elkaar met een opgerolde handdoek en washand en je hebt weer een origineel verjaardagdscadeau.

9. Concert- bioscoop, festival of theaterkaartjes

Verras haar met kaartjes voor een concert, festival of theaterstuk van haar favoriete artiest. Zeker weten dat je hiermee in de smaak zal vallen. Er is meer dan genoeg te boeken. Ga gezellig met haar mee en maar een een mooi avondje uit van. Een bioscoop is ook altijd goed!

avondje theater cadeau tip

10. Liefdevolle boodschap in een flesje

Dit is een origineel, persoonlijk en leuk cadeau. Zoek online of bij bijvoorbeeld de action een leuk flesje. Schrijf vervolgens een persoonlijke boodschap op een mooi papiertje en stop het in een charmant flesje. Doorzichtig papiertje met een mooi lintje eromheen en je hebt een uniek en niet al te duur cadeau! Zoek je meer goedkopere cadeau’s? Hier een overzichtje van cadeautips onder de 10 euro.

Meer verjaardagscadeau tips nodig? Check deze shops:

Wij hebben leuke verjaardagscadeau tips en ideeën voor je neergezet.
En je hoeft ook je huis niet meer uit, want de meeste cadeaus kun je eenvoudig en veilig online bestellen. We hopen dat er een origineel verjaardagscadeau (tip) voor je tussen zit?!

Heb je eventueel zelf nog tips voor ons? Neem gerust contact met ons op en laat weten of je iets aan onze tips hebt gehad!

**

Van Verjaardagscadeau tips terug naar cadeau voor welke gelegenheid