10Cadeautips.nl

Huwelijkscadeau tips

Een Onvergetelijke Dag Verdient De Perfecte Geschenken: 14 Huwelijkscadeau Tips die Altijd in de Roos Schieten!

Op een dag vol liefde, waar twee harten samensmelten om een levenslange verbintenis aan te gaan, is het kiezen van het juiste huwelijkscadeau van het grootste belang.

Of je nu een naaste familielid, een vriend of een collega bent die een uniek en betekenisvol geschenk wil geven, je bent hier aan het juiste adres!

14 HuwelijksCadeautips

Huwelijkscadeau tips nodig? Je zit hier goed

1. Geef een ster cadeau

Registreer en benoem een eigen ster. Hoe gaaf is dat als cadeau. De ster is ook echt een geregistreerde ster dus die kunnen ze altijd opzoeken. Super origineel en natuurlijk een hemels cadeau

2. Champagne met gepersonaliseerde glazen

Hier kun je mee aankomen op elke bruiloft. Een prachtige kist met een champagnefles plus 2 gegraveerde glazen met de namen van het paar. Een origineel en chique cadeau die zeker in de smaak zal vallen.

3. Champagne glazen met naam

Is de bovenstaande tip misschien nét iets te ver boven budget? Dan misstaat dit cadeau ook niet hoor! Bestel een setje champagneglazen met de naam van het bruidspaar. Personaliseer met een tekst, logo of een combinatie. Je kunt ook meerdere glazen laten maken (bijvoorbeeld een met de beide namen van het paar en een met de datum). 

4. (Goed) gevulde spaarpot

Een huwelijk is niet niets en kost een behoorlijke duit. Verras het bruidspaar met een (goed) gevulde spaarpot. Wel in stijl natuurlijk, dus kom aan met een leuke en originele spaarpot zoals die van hiernaast. Ook leuk…. vul de spaarpot met zo veel mogelijk KLEIN geld. Kunnen ze lekker lang tellen!

5. Huwelijksboom

Schenk een jonge boom als symbool van groei en liefde. Ze kunnen de boom planten in hun tuin en samen zien groeien met hun liefde door de jaren heen. Een uniek huwelijkscadeau tip toch? En nog goed voor het milieu ook!

6. Huwelijksreis cadeaupakket

Ok… je moet natuurlijk wel zeker weten dat ze een huwelijksreis gaan maken! Maar als dat zo is: Stel een gepersonaliseerd cadeaupakket samen met reisbenodigdheden, zoals reisgidsen, gepersonaliseerde paspoorthoesjes, en vouchers voor romantische activiteiten op hun huwelijksreis.

7. Cocktails

Een drankje kan natuurlijk niet ontbreken aan een huwelijksfeest. Dit is zo’n leuk en origineel cadeau om misschien van te voren (of juist voor na het feest) te geven? Een heerlijke cocktail per post! Check de mogelijkheden maar eens op hun site.

8. Gepersonaliseerde fotopuzzel

Maak of zoek een leuke foto waarbij het stel op staat. Of eventueel met de vriendengroep of de familie. En dáár kun je online een puzzel van laten maken! Zo creëer je een zeer uniek cadeau, zorg je voor wat plezier en maak je een mooie herinnering!

9. Persoonlijke straatnaam bord

Weer zo’n uniek cadeau die jij nóg unieker kan maken. Verras het bruidspaar met een eigen persoonlijke straatnaam. Wij zien ze regelmatig hangen en blijven dit een leuk cadeau vinden. Geef een straat, plein of hofje cadeau. Volledig te personaliseren. Ook huisnummers zijn te koop (en te personaliseren).

10. Tijdcapsule

Maak samen met gasten op het huwelijksfeest een tijdscapsule waarin ze boodschappen, foto’s en kleine souvenirs kunnen bewaren. Het bruidspaar kan de tijdscapsule later openen op een speciale jubileumdatum.

11. Maaltijdenbox

De kans dat het bruidspaar nog niet samenwonen is natuurlijk klein, maar toch is dit een leuk cadeau! Geef een maaltijdenbox (abonnement) cadeau. Doe er een kaartje bij met een leuke tekst dat ze nu officieel samen gaan koken. Misschien leren ze samen heerlijke nieuwe gerechten!

12. Wijnproeverij set

Dit kun je natuurlijk helemaal zelf doen of schakel even een expert in (de wijnhandelaar). Stel een wijnproeverij set samen met verschillende wijnen en informatiekaarten. Leuk voor het bruidspaar om nog na te genieten met een heerlijke wijn!

13. Luxe Beddengoed

Tja… Een cadeautip die we wel eens gezien hebben op een bruiloft was een Luxe Beddengoed set. En op zich vonden wij het helemaal geen gek cadeau. Mooie (luxe) beddengoed voor een comfortabele en romantische nachtrust.

14. Massage olie

Na een fantastische, maar vaak over vermoeiende huwelijksdag is er niets lekkerder dan te genieten van wat ontspanning. De massage olie die ze van jou krijgen komt dan natuurlijk perfect van pas!

Meer huwelijkscadeau tips nodig? Check deze shops:

Op deze cadeautips pagina hebben we met zorg de 14 allerbeste huwelijkscadeau tips verzameld die het gelukkige paar ongetwijfeld zullen betoveren. Van romantische gebaren tot praktische en elegante geschenken, onze gids staat boordevol ideeën die perfect aansluiten bij deze bijzondere gelegenheid.

Dus laat je inspireren en ontdek hoe je hun speciale dag nog specialer kunt maken met geschenken die hun harten zullen raken. Of je nu op zoek bent naar iets klassieks, persoonlijks of verrassends, onze selectie van huwelijkscadeaus zal altijd in de roos schieten.

Bekijk verder en ontdek hoe je hun liefde viert met onvergetelijke geschenken!

We hopen dat je iets gehad hebt aan deze huwelijkscadeau tips! We zijn volop op zoek naar meer leuke cadeautips voor een huwelijk en zullen deze pagina snel aanvullen met meer leuke tips! Heb jij tips voor ons, laat het gerust weten!

**

Van huwelijkscadeautips terug naar cadeautips voor welke gelegenheid