10Cadeautips.nl

Kraamcadeau tips

10 Kraamcadeau Tips die Nieuwe Ouders Verbazen en Ontroeren!"

Een wonderlijke tijd van verwachting, liefde en opwinding – de geboorte van een baby is een onvergetelijke mijlpaal in het leven van elke ouder. 

Als je op zoek bent naar het perfecte kraamcadeau om de kersverse ouders te verwelkomen in deze betoverende reis, dan ben je hier aan het juiste adres! 

10 Kraamcadeau tips

De mooiste Kraamcadeau-tips

1. Groeimeter muursticker

Het ga zó snel… de baby komt er aan (of is inmiddels geboren), maar voor je het weet is hij of zij al weer één jaar. Hoe leuk is dan het geven van een muursticker cadeau! Op deze manier kunnen de ouders bijhouden hoe snel hun kleintje groeit.

Ook  leuk, je kunt de muursticker ook helemaal persoonlijk maken!

2. Lampen en verlichting

Een kinderkamer kost behoorlijk wat. Een leuk cadeau voor in de kinderkamer is natuurlijk een top idee. Overleg natuurlijk wel even met de (aanstaande) ouders, want ze zullen inmiddels wel wat hebben. Maar een leuke lamp wordt gek genoeg wel eens over het hoofd gezien en dat maakt dit een leuk cadeau. Kijk maar eens naar het grote assortiment op bijvoorbeeld Fonq.

3. Baby boekjes met naam

Hoe leuk is het om een babyboekje te krijgen waarbij de naam van het kindje verwerkt is? Er zijn heel veel leuke boekjes te koop die jij kunt laten personaliseren. Een leuk verhaaltje om voor te lezen.

Je hebt verschillende keuze hier bij yoursurprise.

4. Knuffels en ballonnen

Afgezaagd? Misschien, maar het is en blijft een prima cadeau om mee aan te komen op een kraamfeestje. Een lekker zachte knuffel en een leuke ballon.

En helemaal als je de beer kan voorzien van een naam en de geboortedatum. Toch!

5. Baby- en verzorgingsproducten

Er komt héél wat bij kijken als je een (eerste) kindje verwacht. Een ideaal kraamcadeau is dan ook gewoon baby- en verzorgingsproducten. Natuurlijk denk je dan al snel aan luiers, maar er is zo veel meer. Bekijk maar eens een site als Prenatal!

6. Voorleesboekjes (set)

Dit is een leuk cadeau om te ontvangen als ouders: voorlees boekjes. Misschien niet meteen voor de baby, maar als die wat groter wordt is dit een heerlijk cadeautje om weer te pakken!

7. Geboortestoeltje

Een geboortestoeltje is een geweldig kraamcadeau. Het is een klein stoeltje die nagemaakt is op basis van het geboortekaartje. Dus in dezelfde kleuren, met een spreukje en natuurlijk de naam van de kleine man of meid. Ideaal cadeau voor de kersverse ouders!

8. Luiertaart

Jaren geleden erg origineel, nu vooral leuk en praktisch. Een “taart” gemaakt van luiers. Het geeft superleuk, ziet er mooi (en groot) uit en … is voor de ouders ook erg handig, want die luiers gaan er Mega hard doorheen…

9. Tandendoosje

Niet direct een cadeau voor de baby uiteraard, maar wel een leuk cadeau om meteen te geven. Maak een tandendoosje nóg specialer door deze persoonlijk te maken met de naam van het kindje!

10. Mijlpalenset

Dit is een setje met kaartjes met daarop een mijlpaal (eerste lachje, eerste keer zitten, eerste keer …, etc). Zet dit kaartje neer en maak een foto. Zo heb kunnen de ouders met deze foto’s een mijlpalen fotoboek maken! Heel erg leuk om terug te zien (wij spreken uit ervaring ;-))

Meer kraamcadeau tips nodig? Check deze shops:

Op deze pagina hebben we met liefde en zorg de 10 allerbeste kraamcadeau tips verzameld die het hart van nieuwe ouders ongetwijfeld zullen raken. Of je nu een familielid, vriend of collega bent die iets speciaals wil geven, onze gids zit boordevol inspirerende geschenkideeën die met liefde en aandacht zijn uitgekozen. Van praktische must-haves tot emotionele herinneringen, deze kraamcadeaus zullen het leven van de kersverse ouders verrijken en hun kindje met warmte omringen. 

Dus laat je betoveren door onze selectie en ontdek hoe je een onuitwisbare indruk kunt maken met cadeaus die hun harten zullen verwarmen. Laat je inspireren door kraamcadeau tips die een wereld vol verwachting en liefde onthullen!

Dit zijn 10 leuke kraamcadeautips. Heb je zelf meer leuke of originele tips, neem dan gerust contact met ons op!

**

Van kraamcadeautips terug naar home